(Det framgår inte i receptet men jag tror man borde lägga solrosfröna i blöt på förhand. Min man saknade köttet och jag tyckte också att det var en lite "tom" sås även om den var god
1. Ha ner smör i en skål och pressa i vitlöken. Ställ in i micron ca 30 sekunder. 2. Rör ihop majonäs och creme fraiche och ha sedan ner den micrade vitlöken
Riv citronskalet. Pressa citronsaften och häll över i en liten kastrull + vattnet. Blanda i gelatinpulvret samt låt allt smälta på svag värme under tiden du färdigställer resten
Nyårsfacit för mina bidrag till middagen blev en äcklig soppa men två riktigt goda tillbehör. Mannen och svågern tyckte den var god trots att den var väldigt kraftig och "jordig" i smaken
Det kanske inte är så troligt att du har just den i ditt skafferi, men våga pröva någon annan kryddblandning som du har hemma, eller blanda helt enkelt ihop din egen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.