instagram 100kitchenstories. Var ska jag börja. Detta underbart goda, chokladiga, kladdiga, lyxiga - men fortfarande sockerfria, laktosfria, glutenfria och delvis vegan och raw - var vad som stod på mitt frukostbord i morse och som jag bjöd min mami på
(Obs. Detta inlägg och tävling har jag fått möjlighet att hålla tillsammans med Kitchentime. se. Jag skulle klassa mig själv lite som en fikornas drottning
Vilken härlig söndag vi fick. Sommarvärme och tid till höstfix, veckoplanering, en lååååång promenad med en kär vän och ett GOTT avslut med fin, fin middag
I samarbete med Rubin förlag ordnar mat. såklart. en tävling där du som läsare nu har chans att vinna ett exemplar av dessa fina böcker (se recension nedan), ”Adrians skafferi-familjens kokbok” eller ”Adrians skafferi-familjens bakbok”
Känner ni, precis som jag att tiden inte alltid räcker till på vardagarna. Att ni vill äta något gott efter jobbet, men att tid och inspiration kanske saknas
Här kommer bloggens första tävling. Jag lottar ut boken "Vi bakar & lagar mat" som är perfekt för alla barn som vill prova på bakning och matlagning på ett enkelt sätt
Nu är det dags att ge sig ut i skog och mark och plocka kantareller. Detta skogens gula guld som smakar så underbart i stuvningar, pajer och smörstekt på rostat bröd…
Kakan går inte att motstå med sina olika lager med choklad, kolakräm och marshmallows. En helt otroligt smaskig kaka är denna godsak som bjuder på fyra lager av ljuvliga smaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.