Det blev även ett gäng medbiskvier av de slattarna med smörkräm jag hade liggandes. Städade ur frysen härom veckan och hittade massor av olika små påsar med smörkrämer och tårtfyllningar som jag inte hade lust att spara
Ringla den över biskviernaoch toppa med några frön. Blanda med sockret och tillsätt en äggvita i taget så att konsistensen blir en ganska fast röra som lätt bildar toppar
Doppa biskvierna i chokladen och garnera med hackade nötter eller strössel. Blanda med smält choklad och hallon, och bred ut toppigt på bottnarnas platta sida
Jag fyllde de ena med ultimate chocolate frostingsom du hittar recept på här,de andra med samma fyllning fast jagtog bort kakaon och la till lite florsockeroch lite citronarom
Testade ännu en variant av biskvier här om dagen nämligen med choklad och jordnötssmör. Mixa ihop till en slät smet, spritsa ut och grädda i ca 15 min på 175 grader och låt kallna på ett galler innan du drar loss dem ifrån bakplåtspappret
Späd med vattnet lite åt gången. Mina barn älskar kombinationen kyckling och curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.