Den här muffinsbasen i vanilj är bland mina favoriter, jag tycker inte att det behöver vara särskilt komplicerat med muffinssmaker, särskilt inte när man har frosting ovanpå, annars kan det nästan bli lite för mycket med alla smaker
Värm upp mjölken tillsammans med saffran och ställ åt sidan. Men först blandade jag ihop en apelsinfrosting för att använda till de saffransminimuffins jag bakade i helgen
Glutenallergiker, mjölkallergiker, veganer och den som vill äta mat med lågt GI. Apelsinfrosting. ) förlaga har jag testat fram det här receptet, som ger perfekta saftiga muffins med mycket kokossmak
Rör ihop med en sked. Apelsinfrosting. Vispa ihop smör och florsocker med elvisp. 12 stycken1 dl riven kokos1 hg rumsvarmt smör2,5 dl socker2 äggfinrivet skal av en citron1 dl gräddfil3 dl vetemjöl1 tsk bakpulver1 tsk vaniljsocker1 krm saltApelsinfrosting. Vispa smör och socker ca 5 minuter med elvisp. Toppa varje muffins med frosting och ca 1 tsk apelsinmarmelad
Morotscupcake medApelsinfrosting (jag kunde inte vänta på att frostingen skulle stelna…). Riv morötterna fint och mixa dem med resten av ingredienserna i matberedare till en jämn massa
Smält smöret, häll i gräddfilen och blanda det med äggsmeten. Apelsinfrosting. Färga med karamellfärg. Synd att jag inte fick en bild på de två söta häxorna som var med och bakade cupcakesen
Banankaka medapelsinfrosting. Jag kan inte skryta med att jag aaalltid köper ekologiskt och rättvisemärkt, men inte heller helt sällan tänker jag en extra gång och skickar ner den vinkande kvinnan eller kravmärket i kundkorgen
Apelsinfrosting. Rör samman smör och mandelmassa med elvisp. Spara lite skal till garnering och rör ner resten i smeten tillsammans med ricotta och vetemjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.