Ingredienser Portioner. 4 4 blodapelsiner 1/2 dl pistagenötter 1/2 g saffran 1/2 msk vatten 3 msk honung (alt agavesirap för vegansk) Till garnering mynta Lägg till i inköpslistan
Det var nog säsongens sista och de smakade perfekt. De var söta, syrliga, saftiga och smakrika. Jag marinerade apelsinklyftor i sockerlag och serverade de med krispig mandelkaka med mild ton av citrus och saffran och hyvlad choklad
Den här salladen är fantastiskt god, matig och mättande. Kombinationen av citrusvinägretten tillsammans med fänkål, avokado, blodapelsin och rostade mandlar är underbar
Blanda socker, salt, vitpeppar och timjan och gnid in det runt om hela laxbiten. Lägg laxen och all sockerblandning i en påse och tillsätt lite blodapelsinjuice
Här har jag blandat blodapelsin, citron och clementin. Skär därefter av ändbitarna på alla frukter och dela dem på hälften och klyfta sedan varje hälft i tre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.