Blomkålskotletter med jordgubbstabbouleh
www.kungmarkatta.se
www.kungmarkatta.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1,5 dl  Kung Markatta Fullkornsbulgur
  • 2 stora knippen bladpersilja
  • 1 knippe färsk mynta
  • 1 liten schalottenlök eller rödlök
  • 15 färska jordgubbar
  • 2 dl Kung Markatta Solrosfrön
  • 1 citron, juice och rivet skal
  • ½ dl Kung Markatta Kalamata Olivolja
  • Salt och peppar  
  • 4 msk Kung Markatta Tahini Med Havssalt
  • 1 dl vatten
  • 1 msk Kung Markatta Lönnsirap eller honung
  • 2 stora blomkålshuvuden
  • 1 dl Kung Markatta Barbequesås
  • 2 msk Kung Markatta Kalamata Olivolja
  • 2 citroner

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.