Tanken var att göra en blomkålssoppa, men det blev en blomkålskräm. En avacadosallad med en pepprig olivolja- och balsamico liger på toppen med lite färska örter
Jag la varje laxboll i ett litet salladsblad innan servering för att gästerna skulle slippa kladd. Laxbollar, ca 20 st. #hilla #matprat #laxbollar #recept #förrätt Laxbollar, ca 20 st
Dock utfärdas härmed varning för att de är starkt beroendeframkallande. Favoritlaxbollar från ett gammalt nummer av Allt om Mat där omslaget lossnat och sidorna blivit nerstänkta och skrynkliga
Jag serverade med en blomkålskräm smaksatt med lite fänkål och knaperstekt, tunt skivad blomkål. Det är inte mycket smak på pilgrimsmusslor (kammusslor), mjälla med en nästan lite söt smak men väldigt, väldigt goda
Hyvla morötterna som ska picklas tunt på längden med mandolin eller potatisskalare. Rör ihop olivolja, honung, citronsaft, salt och peppar och blanda det med morötterna
Gott med torskrygg. Svårt att misslyckas med samt en bra blandning av subtila smaker. Börja med att blanda vatten och salt och lägg i fyra torskbitar för att rimma dem
Att fylla hjärnan med sköna tankar, skratta mycket och vara kreativ. Vad som är det bästa bränslet för kroppen är individuellt och att hitta rätt väg är verkligen en spännande resa som pågår hela livet, eftersom både kropp och själ förändras med tiden
Gnugga in karrén i olja och krydda med salt, svartpeppar och vatten. Smaka av med salt och peppar. Hetta upp en panna med lite rapsolja låt morötterna gå i pannan tills de mjuknar och tillsätt lökarna på slutet
Här kommer dagens middagstips, Kokt kolja medblomkålskräm, smörstekta rotsaker och gurksallad. Skär bort dem med ett v-format snitt så att filén ser ut att ha fått två byxben
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.