Blomkålsrisotto med sparris & pistage- och myntapesto
matkrabat.blogg.se
matkrabat.blogg.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 portioner
  • 3 dl färsk basilika
  • 1 kruka färsk mynta, cirka 1 dl
  • 1 dl riven parmesanost
  • 0,75 dl pistagenötter
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 dl olja
  • Flingsalt
  • 2 msk olja
  • 1 blomkålshuvud
  • 0,5 finhackad gul lök
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 5 msk vitt vin
  • 1 dl vegetarisk buljong (jag använde 1/2 vegetarisk buljongtärning och 1 dl vatten)
  • 1 dl kokosmjölk (går bra med vatten eller vanlig mjölk också)
  • 1 dl riven parmesanost
  • 1 knippe sparris, delad i mindre bitar
  • Salt & peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.