Boeuf bourguignon
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg grytbitar (av nöt högrev eller bog)
  • 2 msk smör (plus extra till stekning)
  • 2 msk tomatpuré
  • 2 msk vetemjöl
  • ½ dl balsamvinäger
  • 2 dl kalvbuljong (eller mörk oxbuljong)
  • ½ (à 75 cl) flaska rödvin
  • 2 paket bacon (skivad á 140 g)
  • 200 g champinjoner
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 burk syltlök (275 g)
  • Salt
  • Nymalen peppar.
  •  
  • BOUQUET GARNI
  • 1 bit morot
  • 2 timjankvistar
  • 2 persiljekvistar
  • 2 lagerblad
  • 1 steksnöre
  • 1 dl grovhackad persilja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.