Ansa och strimla purjolöken. Fräs den mjuk och glansig i lite matfett. Skiva potatis och tomater. Varva potatis, purjolök, skinka och tomater i en smord eldfast form
Skala ca ett kilo vinterpotatis, hacka i småbitar, koka dem. Mosa dem medan de är varma. Spar. Hacka upp 150-200 g rimmat fläsk i en centimetersbitar, hacka upp ett par gula lökar ungefär lika smått, stek upp lök och fläsk, krydda med en tsk grovmalen svartpeppar
Detta recept bygger på ett recept av Miau som hon kallar Snabba Havrekakor. Jag bakade dessa till kaffet och fick en läcker efterrätt av överblivna kakor till kvällen
Sätt ugnen på 200 grader. Skiva auberginen på längden i 4 halv centimeter tjocka skivor. Grilla omedelbart dessa i en grillpanna tills de fått "grillränder"
Ansa och strimla purjolöken. Fräs den mjuk och glansig i lite matfett. Skiva potatis och tomater. Varva potatis, purjolök, skinka och tomater i en smord eldfast form
Sätt ugnen på 225 grader. 1. Ansa och koka brysselkålen knappt mjuk i lättsaltat vatten. 2. Hacka lök och vitlök i smör tills de mjuknat och fått lite färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.