Silviakakan är en kaka med glasyr som jag smaksätter medantingenlime eller citron. Förresten är Silviakakan den ljusa motsvarighetentill Kärleksmumskaka ilångpanna, också riktigt gott
Här har vilite ett av tre fudge som fanns med på bordet, mjölkchoklad fudge. Tillmitt dessertbord bakade jag allt själv, alltså var all godis hemmagjort
Jag provläste Roy Fares bok "Sweet" och fastnade för mjölkchokladpannacottameddaimkrisp på. Tog medmig ett gäng medmigtill jobbet,kan säga att dem såg rejält misshandlade då jag väl kom fram med cykeln så fina var dem absolut inte men goda det kan jag lova att dem var
Smaksatte med Marabou mjölkchoklad och det slår i och för sig mormors ganska lätt. Ätit lunch med pappa, efteråt hade jag gjort chokladmousse, vi åt alltid det när vi var små men då var det mormor som vispadeihop mjölk och pulver, nu ska det vara så avancerat, mat var lättare förr
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.