Idag bakade jag dessa otroligt goda ”polarbröd” och jag njöt verkligen av varje tugga. Skulle man kunna leva på bara en sak då skulle jag lätt välja hembakat bröd
Eftersom detta bröd är ganska sött så det är väl ingetbröd som man ska äta varje dag direkt, men då och då tycker i alla fall jag att det är okej att käka ett lite sötare matbröd bara för att det är gott
Eller tillsbröden fått en fin färg. Bröd den. Skriveti. Kan ju tyckas konstigt med tanke på att lovet är inne på sin andra dag och att jag verkligen längtat efter de där lååånga sköna sovmorgnarna som hör ledighetentill
Idag startade vi dagen med nybakade tunnbröd, så himla gott. Dessa går dessutom snabbt att göra då de bakas med bakpulver och inte behöver någon jästid
Vispa ut jästen med vatten, olivolja, honung och flingsalti en bunke. Sätt fingrarnai degen så att det formas en massa hål, ringla över rikligt med olivolja och strö över flingsalt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.