Smörkrämen spritsade jag som rosor och dekorerade med vita sockerpärlor och fjärilar i sugarpaste. Vaniljcupcake fylld med lemoncurd och grädde och toppad med hallonmarängsmörkräm, vad tror ni om det
Garnera med lite rosépeppar. Fläskfilé rosé. Fläskfilé rosé. ca 500 g fläskfilé2 msk flytande margarin½ tsk salt1 krm svartpeppar1 dl vitt vin1 msk kalvfond1 dl vatten1 msk fransk senap2½ dl matgrädde1 msk rosépepparmaizena Putsa fläskfilén och skiva den i 1½ cm tjocka skivor. 1 msk rosépepparmaizena Putsa fläskfilén och skiva den i 1½ cm tjocka skivor
Servera med pressad potatis eller ris, ös på ordentligt med sås. 1 msk rosepeppar. 1 msk rosepeppar. Det var väldigt länge sedan jag bloggade sist och det var också väldigt länge sedan som jag lagade mat
Rör ner detta i smeten tillsammans med vinäger, olja och filmjölk. Red Velvet-bottnar och Italiensk Marängsmörkräm som fyllning och till de spritsade rosorna
Det är superlätt att göra, kräver inte många ingredienser och framför allt gör man av sig med alla dessa äggvitor som annars blir kvar i kylskåpet jämt
Förvara kakorna i burk med lock på ett svalt plats. Använd en spritspåse och en öppen eller stäng stjärna tyll för att spritsa rosor eller andra önskade former
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.