Receptet är som klippt och skuret för de japanska dumplings (gyoza), men jag kan även tänka mig att äta detta till andra rätter som t ex ugnsgrillad lax eller en grillad biff
Dela varje tredjedel i tolv mindre bitar, och rulla bitarnatill korvar som du sedan formar till lussekatter och placerar på plåten med gott om utrymme för jäsning
Gör den en bra stund innan om du har möjlighet så "blommar" smakerna ut. Passar till så mycket. Ungdomens år uti brunst rasa fort, som en ilande virvel
Jag skulle i allafall laga till den idag, hade jag tänkt, och när jag hade skalat och tärnat den och dessutom sniffat lite på den var jag helt säker på att det faktiskt var en kålrot
Här kommer ett bra brödrecept som ni bums skall skriva upp i receptpärmen. Dragfri plats och under bakduk – Jäst är som en gammal tant – mycket känslig för drag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.