Smaka av med mer salt och peppar om det behövs. Tillsätt lammfärs, finhackad vitlök, muskot, oregano, salt och peppar och fräs på stark värme tills färsen är genomstekt
Bred limpskivorna med Bregott. Sedan ost på tomaten ochleverpastej på gurkan. Gör gärna den här mackan lite roligare genom att ta ut figurer i grönsakerna, leverpastejen eller osten genom att använda små pepparkaksmått
Eftermiddagen tillbringades även idag utomhus, i solen, med kaffe och isvatten och en ny pocketbok. I mejerihyllan har jag hittat en ganska ny produkt (tror jag), smetana, en rysk creme fraiche typ med hög fetthalt
Så alltså, dagens recept till er gott folk blir därför en riktigt smaskig lammfärsbiff fylld med fetaost och smaksatt med rosmarin och timjan, väldigt goda vänner till lamm är de örterna
Krydda med salt och peppar. Blanda sedan i créme fraiche, parmesan och salt och en gnutta peppar. Stek löken och vitlöken i oljan och tillsätt sedan färsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.