Smårätt eller efterrätt. Skillnaden ligger i om och i sådana fall hur mycket honung som tillsätts. Mal svartpeppar ovanpå och servera med en sallad på t
Jag hade brietårtan något lite för länge i ugnen då nötterna blev lite för mörka och osten något för rinnig i konsistensen men smakmässigt var denna bärnstensfärgade godsak en ljuvlig upplevelse
När vi har kräftskiva så tycker jag det är gott att ha en varm brietårta som tillbehör. 1 st brietårta 500 g5 msk rabarbermarmelad½ dl torrostade pumpafrönGör så här. 1 st brietårta
Skär bort kanterna runt om osten och dela den i 2 "bottnar". Rosta nötterna lätt i en stekpanna. Vispa grädden och blanda med philadelphiaosten, rör till en jämn smet
500 g brietårta. 500 g brietårta. Så underbart med en 4-dagars-ledighet. Efter två intensiva arbetsdagar med bland annat 80 mil i bil och buss, obefintliga raster, möten med både trevliga och otrevliga personer och ha ätit i raketfart känns det extra skönt med ledighet, äta gott i lugn o ro och bara umgås med nära o kära på hemmaplan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.