Färskafikonmed gorgonzola ochhonungFikonHonungGorgonzolaPepparSkivafikonen i ca en halv centimeter tjocka skivor, lägg på en teskedsstor bit gorgonzola på varje skiva, klicka på lite honung och peppra
Ta ut osten och strö över valnötteroch aprikoser – tryck till lätt. Sätt in det mitt i ugnen och låt det stå i cirka 5 minuter så att osten blir mjuk på ytan. 1 st brietårta (500 g). 30 g valnötter, grovhackade. 1 st brietårta (500 g) 30 g valnötter, grovhackade 30 g torkade, i små bitar 2 msk honung, flytande
Bryt osten i bitar och lägg på pastan tillsammans medvalnötter. Strimla zucchini till långa breda remsor med en potatisskalare, strimla sallaten och fräs dem sedan i en stekpanna med några matskedar olivolja
Lägg björnbär, fikonoch pekannötter på osten och strö över granatäppelkärnorna. När sockret har smält och börjar bli gyllenbrunt, ringla det över brieosten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.