8 bufféportioner 8 ägg Oströra 1/2 liten rödlök 1/2 citron 1 msk dill 2 dl handskalade räkor i lake 1 dl riven lagrad ost 3 msk crème fraiche 3 msk majonnäs salt och svartpeppar Till garnering mâchesallad eller dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Häll på rejält med smet på varje del och lägg på de delade tomaterna och rulla ihop. Häll över resten av smeten och toppa med resten av den rivna osten
Jo förresten, nu far jag med osanning. Det finns massor med olika i frysdisken. Vispa ihop 2 av äggen med grädde, grovriven ost, senap och 1 tsk av kryddblandningen, samt lite vitlökssalt och vitpeppar från kvarn
Krydda med hälften av saltet och övriga kryddor. Blanda med yoghurt och smaka av med salt och peppar. Stek potatis och lök i smör, ca 15 min, tillsätt spenaten och låt den steka med någon min
Servera kycklingen med quinoa, rödbetor, sallad och oströra. Smaka av med salt och peppar. Oströra. Blanda rödbetorna och rädisorna med dressingen och strö på solroskärnorna
En makalöst god grönsaksgratäng bjuder vi på idag, en gratäng med många användningsområden. Blanda crème fraiche med ost och örter, smaka av med salt och peppar
Man slipper både kavla, trycka, pilleripilla med utstansade kakor som ska plockas upp och läggas över på plåtar innan man ska på allt igen flera gånger tills degklumpen är slut - och ändå får man smarra på pepparkakor
Strö över lök och bred ut lite av oströran ovanpå. Servera den då gärna med en fräsch grönsallad för att få lite knaprighet som kontrast till det mjuka och gräddiga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.