Idag gjorde jag om den till LCHF-style, har sötat med agavesirap eftersom jag inte tycker om smaken av sötningsmedel, men vill du söta medsötningsmedel så går det säkert också bra
Tänkte ge er ett efterrättstips inför helgen, brownietårtamed hallonmousse. Redan fredag igen och vi har hunnit ha semester i tre veckor, vilket tyvärr betyder att det bara är en vecka kvar… Den här veckan har det ju i alla fall varit lite sommarväder, med sol och värme, vilket syns i mina odlingslådor där det växer så det knakar
Koka upp hallonpurén med socker och vaniljpulver. Vispa grädden ”medium hård”. Fördela över chokladbotten, täck med plastfolie och låt stå i kyl tills det ska serveras
Det svåra momentet ligger i att inte ha sönder chokladgallret mellan kök matbord något jag själv nästan lyckades med när jag glömde att jag placerat en verktygslåda mycket strategiskt precis framför matbordet och nästan föll pladask med näsan i bordet, en klassisk Mary för de som känner mig privat
Värm lättmjölken tillsammans med gelatinpulvret tills det löst sig på svag värme. Garnera med de färska hallonen, vispad grädde och en citronmelisskvist
Koka upp hallonen tillsammans med vatten, strösocker och citronsaft. Hallonmousse. Denna hallonmousse går alltid hem och som alla mina fyllningar är den veggie- och halalvänlig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.