ca 4-5 dl vatten. ca 4-5 dl vatten. Kalops är perfekt att göra i crockpot. Smakerna från köttet, löken och kryddorna kommer verkligen fram när man kokar den sakta i låg temperatur
kalvfond1 dl vatten1,5 dl rött vin3 msk tamarisoja2 msk tomatpuré2 msk mörk balsamvinägerGärna 1-2 msk av någon sötma som honung, svart vinbärsgelé20 kryddpepparkorn, mortlade5 vitpepparkorn, mortlade4 lagerbladlite ljus valfri redningsalt och vitpeppar, smör att steka iInstruktionerTa fram köttet en stund innan. Lägg i crockpot med köttet ovanpå och häll på vätska, vin och kryddorLåt gå på låg i 8-10 timmar. FacebookSkriv utE-postTwitterPinterestRelaterade 1 kg grytbitar av nötkött
Jag googlade efter recept och hamnade då hos min bloggkollega Ann-Sofi med bloggen Matsafari. Ann-Sofi är en skojsig brutta som varje fredag bjuder sina instagramföljare på fredagsfräckisbilder
Tar man inte hand om sin ämnesomsättning efter tävling och off-season kan det resultera i metabolic damage/adaptation och ett osunt förhållande till mat
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Julmaten är uppäten och vi har fått nog, idag blir det en klassiker i Crock-Pot - nämligen köttfärssås med en massa gott som behövde räddas ur kylskåpet
Recept - Jättecookie. Mega-chokladkaka. Recept. Här kommer i alla fall receptet om jag ångrar mig, vilket jag borde - för den var helt fruktansvärt god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.