Brytbröd med oregano och parmesan
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser
  • 1 stort bröd
  • 16 portionsbitar
  • 20 g jäst
  • 4 dl ljummet vatten
  • 1 msk honung
  • 1 ägg
  • 1 msk salt
  • 3 dl durumvetemjöl
  • (180 g)
  • 9 dl vetemjöl
  • (540 g)
  • 1 ägg
  • 100 g Zeta Parmigiano Reggiano
  • 1 dl färsk oregano
  • Svarta vallmofrön
  • Tips!
  • Detta brytbröd passar utmärkt på buffébordet eller när man är många som ska äta. Om inte hela brytbrödet går åt så kan du enkelt bryta isär och frysa ner portionsbröden och sedan tina upp till en frukost eller lunch.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.