Tänkte att temat för kommande vecka skulle bli budget. dvs en billig variant på veckomatsedel. Ibland behöver man dra ner på kostnaderna och försöka äta god mat fast med liten plånbok
Snabba ryck, skulle på kalas hos mormor och innan det skulle det bli någon form av mat. Och eftersom jag alltid velat testa göra Creme Nion så fick det bli det idag, kanske inte en helt fullständig dock eftersom Creme Nion i grund och botten innehåller champange och blekselleri
Eftersom den här semestern har gått i renoveringens tecken, så blir recepten därefter… enkla. Eftersom vi fortfarande håller på med att hjälpa sonen med renovering utvändigt av huset, så krävs det flera arbetsledare… här är de tvåDe är inte att leka med, de har sten koll
Jag har susat ner till huset på landet för fortsätta renoveringen. Hej lördag. Nu börjar allt falla på plats och egentligen är det bara golvet i köket som återstår av de lite större projekten nu
Lägg i alla ingredienser i en stor kastrull. Tärna hälften av morötterna, vitlöken och löken. Koka kycklingen tills den är mjuk, varefter du tar bort den från kastrullen/grytan och rensar den
Tack för hjälpen med planering o tips inför renovering av biblioteket. Hej på er. Hoppas allt är bra. Tänkte bara kika in o ge er ett litet smarrigt middagstips
Inte budget med 3 räkor i utan från fiskbil eller bra fiskdisk där de blandar sin egen röra med räkor och riktig majonäs. Inte budget med 3 räkor i utan från fiskbil eller bra fiskdisk där de blandar sin egen röra med räkor och riktig majonäs
Balsamicosås1 1/2 msk strösocker 3 msk lagrat (gott) balsamvinäger 1/2 flaska rött vin (går även med matlagningsvin om man har en budget att hålla) 3 msk kalvfond 1 msk majsena majsstärkelse (går att använda maisenaredning också) 2 msk kallt smör ev lite salt Smält sockret i en liten kastrull och låt det bli ljusbrunt
Gjorde den för första gången förra året och tog bilder för att jag skulle lägga ut här men med allt med utbyggnad och renovering fanns nog inte orken till slut att genomföra det fullt ut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.