Bulgogi-inspirerade grillspett på entrecote med inlagda grönsaker
Mat och smak
Mat och smak
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 450 g entrecote
  • 2 vitlöksklyftor 1 msk sesamolja
  • 0,5 dl koreansk soja (eller japansk soja, inte kinesisk den är för salt)
  • 1 msk socker
  • 0,5 tsk nymald svartpeppar
  • 160 g gurka (lite drygt 10 cm)
  • 0,25 purjo 1 dryg tsk salt
  • 1 knapp tsk socker
  • 0,5 tsk risvinäger (ljus, inte svart kinesisk)
  • 0,5 tsk kodjokaro (kan ersättas med cayennepeppar)
  • 100 g böngroddar (förvällda eller ur burk)
  • 0,5 tsk salt
  • 1 tsk sesamolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.