Krofne kan fyllas med Nutella, sylt eller vaniljkräm. Du kan behålla munkarna neutrala och pudra dem med massa florsocker eller fylla dem med något gott
Blanda samtliga ingredienser till fördeg, täck med duk och låt vila en timme i rumstemperatur. Täck bunken med lock eller plastfolie, låt jäsa över natten i kylen
koka upp dem och red av med majsstärkelse. Gör gropar i degen med fingrarna och klicka i fyllningen. Rör ihop florsocker med lite vatten till lämplig glasyrkonsistens och ringla glasyr på kakan
Fördeg15 g rörsocker, strö 25 g jäst 125 g mjölk 190 g vetemjöl. Deg30 g rörsocker, strö 45 g äggula (3 ägg) 250 g vetemjöl 65 g smör, rumstempererat 100 g mjölk
Urgoda kardemummabullar med smörsockerfyllning. Blanda i en bunke med smulad jäst. Tillsätt socker, salt, kardemumma, ett vispat ägg och till sist mjölet blandat med bakpulvret
Jag har ett doftljus med doften Pain Au Raisin. De senaste dagarna när jag har suttit i soffan och känt doften av paketet med värmeljusen har jag suttit och fantiserat om olika bakverk
När ingefäran är klar lägger du den i lagen som du kokat upp med vatten, socker och citron. I dag gör jag syltad ingefära och det mina vänner, det är jäkligt gott
Skölj och halvera frukten på längden och skrapa ur kärnhuset. Skär squashen i ganska stora bitar och koka dem knappt mjuka saltat vatten cirka 2-3 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.