Dessa rosliknande börek har jag velat testa länge och de blev riktigt goda. Filodeg är det bästa som finns när man ska få många gäster och bjuda på buffé
Saffran är något som jag endast använder till jul. Vill ni vara lika tokiga som jag eller om ni väntar till advent, det spelar ingen roll men jag bjuder på receptet på mina bullar
Nu ska vi ha fyra kalas inom loppet av tre helger, varför det kändes lämpligt att passa på att baka bullar till samtliga kalas vid ett och samma tillfälle
Det här är den bästa tiden (tillsammans med julen) på året enligt mig och jag vill inte att den ska rusa på som ett skenande expresståg, utan jag vill ha Skalmanstempo och njuta av varje sekund
De här ostbollarna som innehåller flera olika sorters ost och som har blivit rullade i sesamfrön, chiliflakes och krasse är oemotståndligt goda, och perfekta att servera med tandpetare som mingelmat
De här är köttet som är väldigt lättlagat egentligen. Köttet som räcker hela veckan. För det som har lite problem att komma in i det strikta igen efter påsken rekommenderar jag verkligen att ni läser vad jag har skrivit tidigare om matbeteende, stress och att vara närvarande
Som en enda lång härlig söndag. Här bjuder jag därför på ett recept på linsbiffar som håller ihop. Lägg dem i en varm stekpanna och platta till dem lite lätt så att de blir mer som små biffar än för stora köttbullar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.