Smaksätt med kryddor. Fräs lök, vitlök och spenat i olivolja så att det mjuknar och vätskan kokat in. Rulla ihop och lägg rullarna med skarven nedåt i formen
Skölj spenaten och stek den tillsammans med vitlöken i smör och en skvätt olivolja i ett par minuter tills spenaten ”krymper” kläm därefter ut överflödig vätska från spenatenmed händerna eller med två skedar
Skölj spenaten och stek den tillsammans med vitlöken i smör och en skvätt olivolja i ett par minuter tills spenaten ”krymper” kläm därefter ut överflödig vätska från spenatenmed händerna eller med två skedar
Blanda den kokta spagettin och spenaten i kastrullen med ricotta, crème fraiche, ägg och kryddor. Men lite "vuxen" i alla fall, med ricotta och spenat bland annat
) Blanda spenatenmed ricotta, salt och peppar. ha i strimlad skinka och vitlök. Tycker man att det verkar lite tråkigt med bara spenat och ricotta så kan man t
Då kanske det kan passa med en adventspaj. Förutom smaksatt crème fraiche hade jag skinka, långlagrad ost, babyspenat, brysselkål och - som eftergift åt svärsonen som alltid blir lite extra stjärnögd vid anblicken av soltorkade tomater - ett gäng soltorkade körsbärstomater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.