Fyll Barillas okokta cannellonirörmed blandningen, det görs enklast med en sprits. I originalreceptet använder de sig av Barillas egna okokta cannellonirör men jag tar hellre färska lasagneplattor och rullar ihop
Ravioli medfärskost, valnötteroch spenat i krämig bacon- och svampsås. Pensla hela plattorna med lite vatten och klicka ut lite fyllning på lagom avstånd från varandra på ena halvan av pastaplattorna
Smaka av med salt och peppar. Servera med en blandad sallad. salt och nymalen svartpeppar. Häll tomatsåsen över pastarullarna och toppa med lite riven ost
Igår blev det spenat- och ricottafyllda cannellonimed mustig hemgjord tomatsås. Jag hade även i stammarna från basilikan som jag sedan fiskade ut innan såsen hälldes på cannellonin, detta för extra smak istället för att bara kasta dem
11 tsk salt och peppar. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 8 färska lasagneplattor 4 dl Kelda® pastasås tomat&crème fraiche 2 tomater 2 dl Arla® Familjefavoriter riven ost mozzarella 250 g fryst bladspenat 200 g färska champinjoner 2 vitlöksklyftor 25 g Arla® Svenskt Smör 1 tsk salt och peppar 1 krm svartpeppar
Värm under omrörning tills färskosten smält och allt blandats på ett fint sätt. Tomatsåsen kan smaksättas med Chutney istället för lök/vitlök/kryddor (enligt flickvännens originalrecept) Cannelloni
Rör ner crème fraiche och smaka av med salt och peppar. lite riven parmesanost att toppa med. Om du varit i svampskogen och haft tur att hitta svamp tar du naturligtvis av den - nu är ju trattisarna på gång
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.