Smaka av med salt och peppar. Servera med en blandad sallad. salt och nymalen svartpeppar. Häll tomatsåsen över pastarullarna och toppa med lite riven ost
Igår blev det spenat- och ricottafyllda cannellonimed mustig hemgjord tomatsås. Jag hade även i stammarna från basilikan som jag sedan fiskade ut innan såsen hälldes på cannellonin, detta för extra smak istället för att bara kasta dem
11 tsk salt och peppar. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 8 färska lasagneplattor 4 dl Kelda® pastasås tomat&crème fraiche 2 tomater 2 dl Arla® Familjefavoriter riven ost mozzarella 250 g fryst bladspenat 200 g färska champinjoner 2 vitlöksklyftor 25 g Arla® Svenskt Smör 1 tsk salt och peppar 1 krm svartpeppar
Värm under omrörning tills färskosten smält och allt blandats på ett fint sätt. Tomatsåsen kan smaksättas med Chutney istället för lök/vitlök/kryddor (enligt flickvännens originalrecept) Cannelloni
Rör ner crème fraiche och smaka av med salt och peppar. lite riven parmesanost att toppa med. Om du varit i svampskogen och haft tur att hitta svamp tar du naturligtvis av den - nu är ju trattisarna på gång
Hemmagjord cannelloni faller under kategorin helgmat här hos oss. Lägg lite av fyllningen i en sträng på mitten av varje degbit, Rulla ihop dem och lägg dem med skarven nedåt i formen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.