För att det är sedan länge känt att om man går ut och äter och restaurangen råkar ha dålig koll på vegetarisk mat, så blir man nästan alltid serverad cannelonimed spenat och ricotta
Häll på rejält med smet på varje del och lägg på de delade tomaterna och rulla ihop. Häll över resten av smeten och toppa med resten av den rivna osten
Blanda oljan med citronsaft, vitlöksklyftor, sambal oelek och lite salt och peppar. Skär tomaterna och äpplet i små tärningar, hacka rödlöken (salladslök går också bra)
Superfinhacka löken, ca 1x1 mm, blanda den med tomatkrosset i en skål. Tomatsalsa. Ett himla bra tacobehör om man vill lyxa till slentriantacosen på fredagsmyset, skippa burksalsan och blanda ihop denna själv
4 tomater. 11 röd chili. 11 silverlök. 1½ kruka färsk koriander. 1saft av 1 lime. 1½ tsk salt. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 tomater 1 röd chili 1 silverlök ½ kruka färsk koriander saft av 1 lime ½ tsk salt
Canneloni. Krossa de hela tomaterna med en trägaffel. Canneloni. Smaka av såsen med salt och peppar. Skölj spenaten och lägg den i en panna med lite smör
En kryddig latinamerikansk sås med tomat som bas kan du enkelt göra själv. Relaterade En kryddig latinamerikansk sås med tomat som bas kan du enkelt göra själv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.