Det är en kolasmakande kräm som härstammar från Argentina, och som man får genom att koka hela den oöppnade burken med kondenserad mjölk riktigt länge i vatten
Doppa formarna i lite varmt vatten så lossnar de lättare. Krossa marängerna grovt och blanda med ricottaost, mascarponeost, florsocker, punsch samt rivet apelsinskal och saft
Rör i mango chutney och smaka av med salt och peppar. Lägg en hönökaka på en plåt med bakplåtspapper. Lägg hälften av fyllningen ovanpå och lägg på nästa skiva, lägg på nästa lager med fyllning och på med sista skivan hönökaka
Krydda med peppar. Blanda allt med creme fraiché och den hackad skinkan. 1 förpackning hönökaka med 6 halvor. 1 förpackning hönökaka med 6 halvor 2 paket bacon
½ kg oskalade räkor ( men det går bra med färdig skalade också). Blanda ihop den fint delade skinkan med crème fraiche, hackad purjolök (halva purjolöken) och 1½ dl riven ost, krydda med cayennepeppar, paprikapulver och peppar
Lyxa gärna till din dryck lite extra med vispad grädde, marshmallows och chokladsås. Blanda majsstärkelse med mjölken och häll i kastrullen med chokladsåsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.