Cappuccinokysst Cheesecake
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Botten
  • 3¾ dl kexchoklad
  • krossade
  • 6 msk smör
  • smält
  •  
  • Fyllning
  • 75 g Marabou mjölkchoklad
  • 4 pkt (á 250 g) philadelphiaost naturell
  • 1 ¾ dl strösocker
  • 3 ägg
  •  
  • Glasyr
  • 1 dl mjölk
  • 1 msk espresso kaffepulver
  • ¼ tsk kanel
  • 1 ¼ dl vispgrädde
  • 2 msk florsocker
  • 25 g Marabou mjölkchoklad (ca 6 rutor)
  •  
  • Garnering
  • 1 tsk espresso kaffepulver

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.