550 g Falukorv Så hög kötthalt som möjligt. 2 st Tomater. 250 g Mozzarellaost (i bit). 3 deciliter Smetana Eller creme fraiche om du inte hittar smetana
Caprese Sallad eller som Italienarna säger “Insalata Caprese” är en vacker och ljuvlig sallad. Jag serverar min sallad på lite annorlunda vis idag och det fick bli en spännande förrätt
Idag är det Kanelbullens Dag. En dag som många av er säkert väljer att fira med underbar doft av nybakta bullar och en eller två nybakta dylikar tillsammans med ett glas mjölk
Clean the pork belly and drain. In a large bowl, mix all the ingredients for sauce well. Marinate the pork belly with the sauce for 24 to 48 hours in fridge
För några år sedan hade jag tackat nej till brysselkål, men idag äter jag det gladeligen. Konstigt hur smakerna kan ändras, inte har det väl med åldern att göra
2) Transfer the roasted veg into a blender. Fall has definitely set into Gothenburg. During a morning walk with a good friend this morning, we stopped and admired the hundreds shades of gray on the shore where the rocks meet the ocean and the ocean meet the sky
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.