Gör så här Blötlägg cashewnötterna i ca 60 minuter så de blir mjuka. Mixa samtliga ingredienser på högsta hastighet i minst 5 minuter tills du får en jämn och krämig gräddliknande konsistens
Jag brukar servera många av mina desserter medcashewgrädde. Raw cashewgräddeRecept. 5 dl cashewnötter (blötläggs över natten)vatten (eller mandelmjölk om du råkar ha)1 msk vaniljpulver1 msk honungBlötlagda cashewnötterSkölj cashewnötterna några gånger innan du mixar dem
Botten gjord på mandel och dadlar, fylld medcashewgrädde och toppad med en massa sommarbär. Jag fyllde år förra veckan och det firades med fika och tårtkalas
Om matberedaren är riktigt kraftig kan du få till en helt silkeslen cashew-grädde men med en vanlig maskin eller stavmixer får cashewgrädden en lite lätt grynighet
Glasyr måste man ju ha på morotskaka och jag använde mig av en gammal klassiker – cashewgrädde. Riv äpplet grovt och blanda ner i morötterna med övriga ingredienser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.