Carpacciopizza med kalvfilé, buffelmozzarella, pinjenötter och flingsalt
Karlstein
Karlstein
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Tomatsåsen
  • 600 g romanticatomater (små söta tomater)
  • 3 schalottenlökar (fint hackade)
  • 2 vitlöksklyftor (fint zestade)
  • 1 msk balsamicokräm
  • 1,5 tsk salt
  • 4 msk olivolja
  • 1 kruka basilika (Stjälkarna hackar jag fint, bladen grövre)
  • 1/2 oregano (mortla bladen noga för att få ut smakerna)
  • 400 g Mutti passerade tomater
  • 1 msk koncentrerad grönsaksfond
  • 2 msk tomatpuré
  • 2 dl vatten
  • Pizzadeg
  • 30 g olivolja
  • 220 ml vatten
  • 1 tsk socker
  • 20 g jäst (alt. 2 tsk torrjäst)
  • 400 g durumvetemjöl
  • 1,5 tsk salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.