Dag 1. Innan man börjar behöver man 4 skålar, en till varje blandning. Blanda som nedan. Dag 2. Ta fram brickan och lägg landgångsbröden (4 pkt sammanlagt) så att det täcker hela brickan (30cm X 45cm)
Tortillas. Mät upp vetemjölet i en bunke. Smält smör och olja tillsammans i en kastrull. Häll det smälta smöret med oljan över mjölet och rör med gaffel till en "typ" smuldeg
ca 800 g frysta räkor, tinade (storlek 50/70) 4 ägg 4 skivor formfranska smör, att bre bröden med 4 salladsblad, isbergs- eller cosmopolitansallad 2 tomater
Till raclettegrillen700 g delikatesspotatis, kokt med skal på 600 g oxfilé, tunna skivor 1 knippe grön sparris, färsk 4-5 champinjoner (kastanjechampinjoner) 8-10 romanticatomater 200-250 g racletteost, skuren i tunna skivor 100 g pancetta (rökt sidfläsk som bacon skivor) 0,5-1 dl cornichons
Dag 1. Innan man börjar behöver man 4 skålar, en till varje blandning. Blanda som nedan. Dag 2. Ta fram brickan och lägg landgångsbröden (4 pkt sammanlagt) så att det täcker hela brickan (30cm X 45cm)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.