Champagne och anklevermousse är verkligen en klassikerochfantastiskt gott. Ni som följer Tant Gul i facebook vet att vinyligenfirade mannens födelsedag
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Dekorera sedan muffinsen med en rosa champagne-smörkrämsfrosting. Det är lite för tidigt för att tänka på nyår, och helt ärligt brukar jag inte bry mig om att fira nyår
De första dagarna präglas av en stillsamochbehaglig lunk. Hur bär hon sig åt. Salta och peppra. ArvidochSigrid leker med varandra och jag kan göra något åt mina högar med orättade kontrollskrivningar
Sagt och gjort, en middag med smörgåstårta och champagne ordnades raskt. I slutet av semestern insågviplötsligt att viinte hade ätit så mycket smörgåstårta under ledigheten
Riv en halv parmesanost och lägg den rivna osten i små högar på plåt med bakpapper. Lägg ostplattan över ett glas eller skål och pressa lätt ner mot kanterna
neutral olja, tillstekning. 400 g linguine. ca 50 g pinjenötter. 500 g blandad svamp, t ex shitake, ostronskivling, skogschampinjon. 1 silverlök. 2 dl vispgrädde. 75 g parmesanost, tillservering. 400 g linguine ca 50 g pinjenötter 500 g blandad svamp, t ex shitake, ostronskivling, skogschampinjon 1 silverlök 25 g smör 2 dl champagne 2 dl vispgrädde 1 kruka färsk dragon 1 ask krasse tryffelolja, några droppar 75 g parmesanost, tillservering neutral olja, tillstekning salt peppar
Nu ska jag inte tråka ut er med minpresentlista utan tänkte istället ge er receptet på chokladpuddingen jag hade gjort till gårdagens champagne-drickande
Blanda äggulor, champagne och ostarna och bred hälften av blandningen på bröden. Lägg på de skalade havskräftorna och bred sedan på resten av blandningen på mackan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.