Vitlöksmarinerade chamoinjoner. -Under tiden kan du marinera champinjonerna. Ringla över lite olivolja i en stekpanna och stek champinjonerna i några minuter
Jag måste bara tipsa om den här helt otroligt saftiga och goda kycklingen, som vi åt häromdagen. Kyckling har en benägenhet att bli lite torr på grillen, men inte det här receptet
ca 300 g små champinjoner. 1ca 300 g små champinjoner 3,5 dl vatten 0,75 dl olivolja 1 liten gul lök, hackad saft av 1/2 citron 1 tsk torkad timjan 2 klyftor vitlök, hackade 2 tsk salt ca 10 svartpepparkorn 0,5 dl hackad persiljaBlanda allt utom svamp och persilja i en kastrull
Marinerade champinjoner4 portioner Ingredienser200 g färska champinjoner, sköljda och skivade ½ dl vit balsamvinäger ½ dl olivolja 1 tsk salt 1 tsk svartpeppar 1 st vitlöksklyfta, pressad ½ dl bladpersilja, hackad Blanda samtliga ingredienser. 200 g färska champinjoner
Skär pancettan i 1/2-centimetertjocka skivor, dela halloumin i skåran. Grilla pancettan 6-7 minuter, vänd ofta eftersom fettet droppar ner och det lätt börjar brinna
Måndag igen och vi är lediga. -) Dagis/fritids är stängt så det blev en dag hemma. Vi ska snart åka iväg en sväng till en lekplats nere vid havet men först tänkte jag visa lite bilder ifrån lördagens mixed grill
Vi kör vidare med grillningen, man lär så länge man lever och det blir bättre och bättre. Det var lite dåligt väder på dagen, men på eftermiddagen kom solen
I söndags när jag såg dessa stora champinjoner på Kvantum bestämde jag mig på en gång för att köpa några stycken som jag skulle fylla med någon smarrig röra och äta som tillbehör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.