När jag var 19 arbetade i Österrikiskt kök ett halvår. Därför lagar jag återkommande delikatesser från det Österrikiska köket och blev extra glad när den spännande vinimportören Gladivin visade mig nyheten Nittnaus Blaufränkisch Edelgrund, ett lokalt och ursprungsmärkt rödvin från Burgenland
Ett fantastiskt tillbehör till grillkvällen, charktallriken eller som förrätt. Vi (min sambo som numera står för i princip all matlagning hemma) gör oftast denna rätt på sommarhalvåret och gärna när vi ska grilla
Charktallrik med lättrökt vildsvinskött och hjortkorv. Nu har jag sommarlov. Svårt att säga hur det känns ännu, för jag har ännu inte fattat att det är det
De flinka grabbarna bakom baren skakade cocktails och serverade helt suveräna charktallrikar. Nu är min nya bok 101 Bubbel – Champagne, Cava, Prosecco och andra mousserande viner ute i handeln
Ost & Charktallrik. Igår var det midsommarafton men hos oss firades istället en 30-årsdag. Utomhus slog regnet ner som piskan och man undrar ju när det ska bli sommar på riktigt
- Haft en fantastisk måndagkväll med champagne och en ost & charktallrik från delikatessen. Nu har jag varit lite dålig på att uppdatera, men så blir det ibland när livet kommer ivägen för bloggandet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.