Det som är bra med den här salladen är att den är lätt att variera. Tonfisken finfördelar jag så att den blandas med allt som är i, på det viset ger den smak överallt
Strimla salladen, riv eller grovhacka koriandern och myntan och blanda medsalladen. Strimla kålen och lägg med moroten och gurkan, strö över saltet och blanda väl
Då vill jag tipsa om en enkel och mättande salladmed massa nyttigheter,. som energirika linser, avokado full med nyttiga fetter och näringsrika valnötter,
Blanda det med grönsakerna och strö över mynta, salt och peppar. det bästa är att låta salladen vara i kylen i en halvtimme innan servering, men det går bra att äta den direk
Häll på Olivoljan och krama med händerna mangold bladen så att du bryter ner strukturen lite. Mangold tycker jag är gott och ger lite variation till ”vanlig” sallad
Toppa med tomater, sockerärtor & rödlök. Lite isbergs sallad. Toppa med pinjenötter (som man med fördel kan rosta i en torr stekpanna), färsk timjan och lite honung
Lägg halloumi, avokado och sötpotatis bredvid salladsblandningen på tallrikarna. Skär halloumi i 1/2-cm-tjocka skivor och stek i en grillpanna med lite olja
Just nu gör jag mycket salladermed rödkål i. Servera dem med vispad grädde och färska bär eller sylt. Ikväll blev det sallad på strimlad rödkål, förvällda edamamebönor (så vackert ihop), ruccolasallad och smulad fetaost
Ikväll gjorde jag en jättegod sallad som jag naturligtvis vill dela med mig receptet av. Här har vi haft värsta aprilvädret med sol, regn, hagel och blåst om vartannat
Strimla alla grönsaker, gärna i matberedare eller med mandolin. En sallad som räcker en hel vecka, man gör salladen under helgen och vips har man grönsaker till veckans alla måltider, salladen håller minst en vecka i kylen
Rödkålssalladmed apelsin. Rödkål är en av grönsakerna som jag förknippar mest med julen. Den här salladen kan vara ett trevligt komplement på julbordet eller som tillbehör till några vegetariska biffar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.