När cheesecaken skall serveras använder du en riktigt vass kniv och skär försiktigt ("såga" inte för mycket) utmed formens insida för att lossa cheesecaken
För en hög cheesecake. Garnera ostkakan medcitronskal, limeskal och små marshmallows. Finmal kexen i en matberedare eller lägg dem i en plastpåse och krossa dem med en kavel
En variant på cheesecake som går snabbt att göra och som inte kräver någon ugn är den här cheesecakenmed blåbär och citron där färskost och creme fraiche blandas ihop och sedan får stå i kylen och stelna
Resultatet är en frusen cheesecakemedcitron, vanilj och dulce de leche, supersmarrig är den. Så jag gjorde något jag inte gjort på väääldigt länge, frusen cheesecake
Gjorde denna cheesecake här om dagen som jag verkligen kan rekommendera. Topping 350 g tinade blåbär 1 dl färskpressad citronjuice 1 1/4 dl socker Botten 200 g digestivekex 100 g smält smör Fyllning 500 g mascarpone 5 dl crème fraiche 3 msk florsocker. 1 dl färskpressad citronjuice
Den här gjorde jag häromdagen, men det har inte blivit tillfälle att äta den än, men nu kan jag inte hålla mej längre så idag blir cheesecake, och inte vilken som helst heller, utan med smak av citron och lakrits
Kom på att jag skulle testa Alpnearings Citronmousse som en cheesecake. Jag gjorde en helt vanlig digestive botten, i juletider är det garanterat jätte gott med pepparkaksbotten också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.