Späd med en aning vatten och pressad apelsin om du tycker det verkar för tjockt. I steriliserade burkar med locket hårt åtdraget står den sig säkert flera månader, men jag tror nästan att den går åt fortare
Häll på vatten (börja med den mindre mängden) och buljongtärningar, och lägg i kanelstängerna. Späd ev med den resterande vattenmängden, och smaka avmed en nypa muskot
I med vatten, kokosmjölk och buljong. Mixa slät medmixerstav. Fräs lök och vitlök i en kastrull. Hade jag gjort om de hade jag tagit dubbelt så mycket ingefära och hälften så mycket chili, och toppat med färsk koriander
När dom är klara så strör ni över florsocker ochkanel. Kanel. Häll av vattnet från äpplena och lägg dom sen omlott längst övre kant (långsidan) på smördegslängden
Det går bra medhavremjölk, rismjölk eller alldeles vanlig mjölk också om du tål det. Fräs det lite "halvknaprigt" i het stekpanna, och låt det rinna av på hushållspapper
salt, svartpeppar, paprikapulver (extra starkt). Puttra några minuter till och smaka avmed ev. Finhacka löken och ingefäran och smörstek de tillsammans med köttet
Lägg alla ingredienser i matberedare och mixa tills det blir en jämn smet. Väldigt god på fröknäcke, riskakor, skorpor och rostbröd och behöver inte förvaras kallt
) är smaken av ingefära, blåbär samt vanilj ihop med de rostade nötterna en mycket god kombo. Det känns riktigt lyxigt ochmedelhavsaktigtoch man känner sig så där viktig och på topp
Mixa hampafrön, chiafrön, citron, ingefära, spenat och vatten i en blender tills vätskan är slät. Spenat är bra att börja med om man inte är så van vid gröna smoothies eftersom smaken och konsistensen är så milda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.