Serve with lime wedges, and pass small bowls ofthe two sauces. In a blender or small food processor, puree all ingredients to a smooth sauce, about the thickness of heavy cream
Vispa grädden ganska hård och blanda ner mango chutney och sambal oelek. Ugnsvärme 225 C. Skär upp filéerna i 2 cm tjocka skivor, krydda med salt och peppar
Mix the ingredients for the marinade and marinade thetofu in it. // Cut thetofu in dices or preferably slices (it's more simple if you fry bigger pieces)
coriander seeds. Thinly sliced scallions, mint leaves, and lime wedges (for serving). ) can chickpeas, rinsedThinly sliced scallions, mint leaves, and lime wedges (for serving)
Inspiration från Thailand. de här maträtten har i alla tider varit min och min mans favoriträtt när det gäller Thailändska rätter och nu när vi kom hem i slutet av december från Thailand tänkte jag att de måste ju finnas recept på maten och undra hur svårt de kan vara
Man kan behöva tillsätta vatten så att det blandar sig ordentligt. Servera med ris 1 kycklingfilé (kan bytas mot tofu för vegetarisk). 1 tsk korianderblad till garnering
Blanda allt till er salsa fresca i en blender och mixa till en grov och löjligt delikat salsa. 11 kruka koriander. 1Jerk Chicken800 g benfria kycklinglårfiléer 0,5 dl Jerk Spice 2 dl ljus lageröl (typ Budweiser eller Carib) rapsolja, till stekning. 1Salsa fresca2 tomater, i tärningar 10 cm gurka, i tärningar 4 salladslökar, grovt slantade 1 röd chili, urkärnad 1 jalapeño, urkärnad 1 lime, saften 1 kruka koriander salt och svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.