Banankakamed mörk choklad. Mosa bananerna med gaffel och grovhacka chokladen. Kakan är godast att äta när det är ljummen och chokladen fortfarande smält
Det här är ingen vanlig banankaka, utan en saftig, kladdig kaka med underbara bitar av choklad. I originalreceptet ska det vara mörk choklad, men den här gången hade jag ingen mörk choklad hemma utan tog en blandning av hackad daim och hackad vit choklad
Rör ner mjölblandningen i smeten och tillsätt kallt kaffe & kryddorna. Blanda i hackad mörk choklad. Jag har länge sökt efter det perfekta receptet på banankaka
Kakan är riktigt god med valnötterna och chokladen. Hacka chokladen och valnötterna grovt. Men för att tacka våra fina grannar för att vi har fått våldgästa de och ockuperat deras soffa så tänkte jag att en banankaka är perfekt att ge bort som 'Tack'
Bakade en för mig ny sorts och lite annorlunda banankaka häromdagen. Dekorera med smält choklad eller glasyr (florsocker utrört med lite vatten) Låt svalna något innan du skär längderna i lagom stora bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.