Just blandningen av kladdig chokladkaka och seg kokostosca är bland det godaste jag vet. – Bred ut det över chokladkakan och ställ in i ugnen i ca 10 minuter till
Hacka chokladen och rör ner den i smeten. 100 g mörk choklad. Rör matfett och socker ljust och poröst. Tillsätt äggen ett och ett och rör i ytterligare några minuter
Ibland kan mat verkligen göra mig lycklig. Som när man äter denna och vet vad den innehåller. Att det kan bli såhär gott utan socker och massa tillsatser får mig (iallafall för stunden) att tycka vi är knäppa som stoppar i oss annat
Smält chokladen och ringla över längderna när dom är klara. 200 g rumsvarmt smör ca 30 st1,5 dl socker2,5 msk sirap4,5 dl dinkelsikt alt vetemjöl1 msk vaniljsocker1 msk kakao1 dl kokosflingorca 50 g mörk choklad1/2 dl kokosflingorRör ihop smör, socker och sirap
Rör ner chokladen. 175 g finhackad vit choklad. 5 dl grädde 75 g finhackad vit choklad 2 msk apelsinsaft till bottnarna 2 msk limesaft till bottnarna Kokoslikörkräm 3
doppa sedan i choklad och polkakross. 14 Dec. 06. 13. Kokoskakor med choklad och polka. 0kommentarer. Det blir lite bakverk med polka har jag märkt men det hör ju till nu i juletider
Hacka chokladen och blanda ihop allt. (Ingrid jag ska dyka ner i frysen och leta något till dig) Kokoskakor med choklad som gör mig glad 2 ägg 1,5 dl strösocker 1 påse kokos (200g) 50 g smör 50-100g choklad Smält smöret och rör i kokosen. 50-100g choklad
En läcker choklad- och kokoskaka som bakas med traditionella ingredienser – men som ändå inte innehåller så stor mängd strösocker, vetemjöl, smör eller mjölk – vilket gör den lite mindre ohälsosam
Blanda ihop skålarna och rör ner 150 gram hackad vit choklad. Så var det fredag igen. Veckorna bara susar förbi, om man hinner med hälften av vad som är planerat är det ju kanon
Cake pops, kokoskaka och mörk chokladKokoskaka. Men det är förmodligen för att mörk choklad är bland det bästa jag vet, medan vit choklad är jag inte speciellt förtjust i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.