Blanda ut saffranet i lite socker, ev tillsätt lite alkohol för att förstärka saffranssmaken. Jag har använt mig av en så kallad channel knife som gör långa strimmor av apelsinskal
Jag fick till två sorters chokladgodisar som jag garanterat kommer göra flera gånger och bjuda på. De bästa smakkombinationerna och recepten skapas ofta under antingen tidspress eller med ett begränsat utbud av varor
Vanskligt att göra julgodis såhär tidigt, Rocky Roaden vi gjorde i förra veckan är slut redan. Det gav en mild kokossmak som passade kanon ihop med den vita chokladen
Denna gång känner jag att min varma choklad blev så där extra lyxig och extra höstig (julig. Jag smaksattemed pepparkakskrydda, och toppade det hela med vispgrädde, fibersirap gold (mums för kolasmak på varm choklad alltså
Nyttiga chokladbollarmed en hint av lakrits. Fick en frågan om man kunde äta raw chokladbollar istället för vanlig choklad – som ett “nyttigare alternativ”
När jag letade efter ett recept på chokladcupcakes hittade jag inget medsmaksättningav tonkabönan, och jag hade inte en aning om hur man skulle använda bönan på rätt sätt,så jag googlade och det stod att man antingen kunde riva eller koka ihop med vätska och sedan sila bort resterna
Jag ville ha dem vita och vintriga med en smakav mint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämiga fyllningen av vit choklad, philadelphiaost och krossade polkagrisar, mums
Det här är en lite friskare biskvi medsmakav citron och vit choklad, i miniformat. Ta ut biskvierna när de är helt frysta och doppa sidan med smörkräm i den smälta chokladen
Fika måste man och igår svängde jag kvickt och lätt ihop en hallon och chokladpaj som blev väldigt uppskattad av killarna, det sa bara slurp sen var det bara några smulor kvar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.