Gokväll, hoppas allt är bra. Själv har jag startat veckan med en hejdundrans förkylning, känns mindre kul men allt kan ju inte vara en dans på rosor, eller
Idag var jag så sugen på att baka nåt smarrigt, det fick bli hälsosamma chokladbars. Vilken vår vi börjar få här i Örebro, i morse när jag åkte till jobbet var det ljust redan 6
Under min PT-utbildning höll vi till på Sankt Jörgen Spa & Resort här i Göteborg och i anslutning till deras gym finns ett mysigt spacafé som serverar massa godsaker där fokus ligger på raw bland annat
Vilken söndag det blev. Strålande sol och en härlig dag i backen. Vi skulle åkt till Romme men vi ställde in pga att vi trodde det skulle blåsa för mycket, tji fick vi
Jag älskar att äta barer, och har testat en hel del sockerfria sådana på markanden. Nu ville jag dock återigen göra mina egna, som är både billigt och gott
Angelica hade bakstuga här igår och gjorde både havrekakor (receptet hittar du här) och en ny sorts chokladbars som kommer från Annika Sjöös blogg, jättegoda
Från början var de raw chokladbars, men med lite extra kokosolja så de blev enklare att rulla och doppade i mörk choklad har de nu blivit nyttiga chokladpraliner istället
Reis Trauttmansdorff - Österrikisk Rispudding. 5 november 2016 @ 19. 50. Som barn fick jag vid några tillfällen följa med farmor till kyrkan inne i stan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.