På tallriken låg rester av ugnsbakad lax med spenat- och dillpesto från veckan, ugnsbakade plommontomater, stekt Gårdshalloumi från Fontana (tips från Moma på Istagram tidigare idag) och ugnsrostad vitkål som Sonja (Dagmar´s Kitchen) bloggade om tidigare i veckan
Jag lagade en så sjukt god, enkel och hälsosam paj i helgen som jag käkat typ hela veckan nu. Svårt att komma på vad du/ni skall äta till middag ikväll
Skär korven i slantar och lägg i dem i grytan, deskall bara bli genomvarma inte koka med en längre tid för då blir de, sega och tråkiga, lägg i hackad koriander
Så är det för mig i alla fall – det kvittar vad som ligger och frestar på tallriken, för har det ingenting med choklad att göra så kommer det inte göra något gott ändå, bara [
Ice-cream Dulce de Leche. Vad gäller smak – vissa tycker det är ganska stor skillnad, andra mindre. Äkta Dulche de Leche är en gammal och väldigt älskad tradition i Argentina och Sydamerika
Är helt uppenbart inne i en hardcore scones-period just nu och bakar scones mest varenda lediga dag. Här vill jag bjuda er på ett ganska smalt recept som inspirerades av min födelsedagstårta som egentligen bara var en "klassisk" morotskaka med len och god citronglasyr och blåbär
Alla bloggläsare vet att jag litar mycket på Björn Hammarskjöld idag skriver han ett mycket viktigt inlägg på Kostdemokrati om diabetes och ketoner och ketoacidos
- Purjolökssoppa och Broccolisoppa. Samantha äter inte fisk och kyckling och Adam älskar kyckling och jag älskar fisk, så ibland blir det lite "krig" om vad vi ska äta på just fiskdagen, så ibland grillar jag kyckling till Adam och Samantha får hitta på något själv även om hon tycker att fisk är gott
Så om jag berättar hur jag gör, hur det går till från det att jag står i mataffären eller framför kylskåpet och tänker jag-är-skithungrig-och-har-varken-pengar-eller-idéer tills det att ännu en måltid står på bordet så kanske det ger dig något
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.