Strössel, kakao, hackade nötter eller kokos till rullning. Låt stå minst en timme innan de äts för att de ska bli fastare i konsistensen och härligt seg/mjuka
Det bästa med heta räkor är att man själv bestämmer styrkan på dem. För att få mer smak på oljan är "Hemligheten" att man låter koka upp oljan med vitlök och chili och sedan kyla den
Fräs dem i denheta oljan några sekunder. De här räkorna var inte bara fantastiskt goda. De går även att förbereda dagen innan och det ger alltid ett plus hos mig
Häll olivoljan i en panna, låt det bli varmt, lägg i vitlöken och pepparfrukterna samt salt. I slutet lägger du i räkorna och låter dem sjuda i oljan några min
-) Jag fick mycket beröm för soppan och själv var jag jättenöjd med den. Veckan har med andra ord varit hektiskt med aktiviteter nästan varje dag och den är inte slut än
ytterligare en god, värmande rätt. Dessa räkor i het sås, är en återkommande favorit här hemma. Receptet kommer ursprungligen från den nedlagda tidningen Laga Lätt, och lättlagat är precis vad det är
Böngrytor av det här slaget är tacksamma i och med att det går att göra mycket på en gång och sedan frysa in i portioner för framtida luncher eller middagar
Gör degen och tryck ut i en form. Nagga den med en gaffel. Pajdeg. hackade (stora). Grädda ca 10minuter i ugnen 225grader. Slå fyllning 1 i pajformen när den är för gräddad. Bred över fyllning 2 och gratinera ca 10-15 minuter 250 grader (ska ha fin färg). 3 pressade vitlöksklyftor. 5 -10 skivade Jalapenos
Det är farligt, men härligt, att surfa runt bland amerikanska bloggar. Oftast slutar exkursionen med en ny radda recept som bara måste testas i favoritraden på datorn
Finhacka dem. Kärna ur chilin och finhacka den. Låt det fräsa med några minuter. Tillsätt krossade tomater, vatten, fiskbuljong, timjan och crème fraiche
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.