Toppa med valfria färska bär Gluten- och sockerfri chokladtårta medfärska bär. Vet man att någon av gästerna på ett kalas är glutenintolerant så är det ju roligt att kunna bjuda på en tårta som alla gäster kan äta och på så vis slippa baka två tårtor, eller be personen som inte kan äta gluten att ta med eget fikabröd
Bär, hallon, jordgubbar, blåbär. När jag satt och tittade på Gordon Ramsay "köksskola" (ett program han har) så gjorde han en efterrätt med smördeg, grädde och bär
Garnera efter tycke och smak med vispad grädde ochfärska bär, eller servera separat vid sidan om. Tål du inte mandel kan du ta kokosolja, och ersätta mandelmjölet med riktigt fint mixade solroskärnor
Vi hade gäster på besök igår och som vanligt brukar jag försöka passa på att baka ”lite extra” att båda bjuda på och skicka med gästerna lite hem… Det brukar alltid vara uppskattat och så slipper jag ha kvar en hel massa fika som ingen riktigt orkar äta upp
Fyll den enkelt med grädde och bär, kanske ringla över lite kolasås eller lite smält vit choklad. Nu är det snart dags för midsommar och jag tänkte passa på att tipsa om en riktigt härlig sommardessert som du kan toppa med dina favoritbär
Jag har gärna risproteinpulver eller havreproteinpulver i mina glutenfria pannkakor för att ge lite extra stadga, men det kan bytas mot något annat proteinpulver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.