1. Vispa hasselnötscrème, färskost, florsocker fluffigt och klumpfritt med en elvisp i ca 1 min. 2. I en separat bunke vispar du grädden lös, den ska precis tjockna och bilda toppar
Chokladdipp. Servera chokladdippen tillsammans med maränger och färska jordgubbar. Maränger. Vispa äggvitorna med elvisp i en rostfri bunke tillsammans med hälften av strösockret
Blanda med en slickepott, stora tag så att du får in lite luft i chokladdippen och den tjocknar. Servera med hallon och blåbär, gärna medan kakorna och chokladdippen är lite ljumma
Vit chokladdipp. Mörk chokladdipp. Dela säsongens tropiska frukter i mindre bitar. Vit. Hacka chokladen. Koka upp grädden och rör ned chokladen tills den smält
Lägg ut degarken var för sig. Spritsa ca 6 cm mandelfyllning i mitten av varje ark. Blanda hallon med potatismjöl, och lägg dem ovanpå mandelfyllningen
Blanda med en slickepott, stora tag så att du får in lite luft i chokladdippen och den tjocknar. Servera med hallon och blåbär, gärna medan kakorna och chokladdippen är lite ljumma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.